Telefon: +45 98 44 31 00
Email: post@globesat.dk

GLOBESAT II ApS

I 1983 begyndte Jens Gram at interessere sig for paraboler. Han havde især arbejdet med elektronik, kommunikation, plast og aluminiumsprodukter. Ideen om den lukkede parabol udsprang af ønsket om at skabe en mere robust og stabil antenne, der kunne modstå enhver påvirkning fra vejrliget.

I dag godt 30 år efter, er GlobeSat beliggende i nye bygninger i Skagen, med meget moderne og rationelle produktionsforhold, en effektiv administration og en arbejdsstyrke på 4 mand og får mange af delene produceret hos underleverandører.

GlobeSat udvikler til stadighed nye satellitanlæg, har egen testafdeling og kan hurtigt efterkomme distributørers særskilte ønsker gennem tilpasning af produktet.

Vi har samarbejdspartnere i Danmark og Europa i øvrigt, der sikrer, at nye ideer, kommunikationsvilkår og teknologier hurtigt kan indgå i produktudviklingen og nye produkter.

Teamet

Jens Gram er fortsat eneejer af GlobeSat. Han forestår den daglige ledelse, salg og udvikling af nye produkter. Produktionsteamet er højt kvalificerede specialister og faguddannede personer, der ofte har været ansat i mange år.

Kulturen og procedurer i GlobeSat påbyder den enkelte medarbejder selv at tage ansvar, initiativ og leve op til de fastsatte kvalitetsstandarder i GlobeSat. Herved kan vi sikre fortsatte forbedringer i produktionen, fastholde stor fleksibilitet og tilpasning af produktet efter ønske til den enkelte distributør.

Hver enkelt medarbejder i GlobeSat har kompetence til at søge forbedringer og ledelsesformen giver stærk fokus på produktet, kunderne og de resultater vi i fællesskab skal skabe.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål er du meget velkommen til, at kontakte os på enten telefon eller e-mail. Vi bestræber os altid på at besvare dine henvendelser hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Navigation